Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn het renovatieproduct bij uitstek. Woningen zonder rolluiken waarvan het buitenschrijnwerk niet aan vervanging toe is, kunnen dankzij het voorzetsysteem toch makkelijk van rolluiken worden voorzien.
Zo installeer je snel en efficiënt extra veiligheid.

Waarom kiezen voor voorzetrolluiken

Ontdek de mogelijkheden

Als u op zoek bent naar rolluiken die op elk moment kunnen geplaatst worden zonder kap- of breekwerk zijn voorzetrolluiken de beste keuze. Dit type rolluik kan dus zowel bij nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

voorzetrolluik

Keuzemogelijkheden

Plaatsing

De plaatsing van voorzetrolluiken gebeurd meestal tegen de gevel. Een tweede mogelijkheid is om ze te verwerken in de raamopening, ook gekend als ‘in de dag’ plaatsen. Aangezien een deel van het raam hier door wegvalt wordt de lichtinval enigszins beperkt.

Kastvorm

Bij dit type rolluik kan u kiezen uit een afgeschuinde of ronde kastvorm. In het geval van een ronde kast kunnen de geleiders verder afgewerkt worden met ronde opzetstukken. Om een mooi geheel te vormen, kunnen zowel kast, geleiders als onderlat tot slot in een RAL-kleur naar keuze worden gelakt. 

Bedieningsmogelijkheden

Voorzetrolluiken kunnen bediend worden met lint, bedrade motor of afstandbediening. Ook aandrijving via zonne-energie is mogelijk wat als voordeel geeft dat er geen kabels aan de binnenzijde aanwezig zijn.

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met voorzetrolluiken.