Vliegenramen

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buitenverluchting? Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren.

Uitvoeringen

Er is een oplossing voor ieder raam
vliegenraam

Standaard ramen

In normale situaties worden 15mm-profielen gebruikt. De vliegenramen worden als het ware op het raam vastgeklikt aan de hand van een klemsysteem met klikkers.

vliegenraam

Ramen met rolluik / screen

Staat er voor het bestaande raam een rolluik of screen en is er hierdoor minder plaats? In dit geval gebruiken we 11mm-profielen met een identiek klemsysteem.

vliegenraam

Ramen met verluchtingsrooster

Moet er meer ruimte overbrugd worden door bv. een verluchtingsrooster? Dan maken wij gebruik van vliegenramen met een dubbel profiel (bv. twee profielen van 15mm aan elkaar gemonteerd) met een identiek kliksysteem.

vliegenraam

Ramen met sierlijsten

Bij woningen waar sierlijsten aan het raamkozijn aanwezig zijn maken wij gewoonlijk gebruik van blokvliegenramen. Het is niet mogelijk om gewone vliegenramen op de sierlijsten te plaatsen. Dit gebeurt aan de hand van een klemsysteem dat zich enkel bovenaan aan het vliegenraam bevindt.

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met vliegenramen.