PVC Deuren

Waarom kiezen voor PVC

Ontdek de mogelijkheden

Buitendeuren en voordeuren in PVC bieden heel wat voordelen tegen een minimaal budget. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en zijn zeer gemakkelijk in onderhoud.

Voordelen

Zoveel redenen om te kiezen voor PVC deuren

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot andere materialen vergt PVC bijzonder weinig onderhoud. PVC is makkelijk afwasbaar en heeft een lange levensduur. Bovendien trekt het zeer weinig vuil aan en is het vrijwel onaantastbaar door zon en vrieskou.

Hoge isolatiewaarde

PVC deuren scoren zeer goed op akoestische én thermische isolatie. Het is een goede isolator en een slechte geleider. Zo zal het je energierekening doen dalen en zorgen voor een rustige sfeer.

Veel afwerkingsmogelijkheden

PVC is zeer veelzijdig wat ervoor zorgt dat je heel wat uiteenlopende stijlen kan creëren. Je kan kiezen tussen tal van kleuren, vormen en structuren.

Veiligheid

PVC deuren zijn zeer veilig door de versteviging binnenin het profiel en doordat ze zo schokbestendig zijn. Zo zorgen ze voor een extra barrière tegen ongewenste gasten.

Advies nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp tool.

Keuze gemaakt?

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan.

Het juiste profiel

Deluplast werkt met de PVC profielen van VEKA:
een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame PVC profielsystemen.

Als erkend VEKA partner ben je bij ons zeker van vakmanschap, service en het gebruik van de échte VEKA PVC profielen van Belgische makelij.

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met PVC ramen.