Opbouwscreens

Opbouwscreens vormen één geheel met het raam en worden samen in de ruwbouw opening gezet. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor nieuwbouw en renovaties waarbij de zonwering onopvallend in de gevel moet geïntegreerd worden.

Waarom kiezen voor opbouwscreens

Ontdek de mogelijkheden

Opbouwschermen worden altijd bij uw deuren en ramen gemonteerd. Dit maakt ze ideaal voor nieuwbouw en woningen met volledig vervangen ramen. Opbouwkasten zijn voorgeïsoleerd en sluiten perfect aan op het raamprofiel volgens de EPB-eisen. Het onderhoud wordt ook eenvoudiger omdat het van binnenuit toegankelijk is. De kasten kunnen worden gezien als onderdeel van het interieur.

Afwerking à la carte

Opbouwkast

Afhankelijk van de plaatsing kan u ervoor kiezen om de kast enkel zichtbaar langs de binnenkant van de woning te hebben. Dit kan enkel en alleen als u de nodige ruimte hebt boven uw raam, bijvoorbeeld wanneer u vroeger inbouwrolluiken had en deze gaat vervangen door een screen. Wanneer u deze ruimte niet heeft, kan u bij de vervanging van uw ramen kiezen voor lagere ramen waardoor de opbouwkast zichtbaar wordt van buitenaf.

De voorplaat wordt dan uiteraard afgewerkt in een kleur naar keuze, net als de geleiders, onderlat en de rest van de kast. U kan nadien een doekkleur kiezen die hier perfect bij aansluit.

Isolatie

Tot slot kunnen we een akoestische isolatie voorzien in de opbouwkast. Van zodra er ventilatie aan te pas komt, loopt u het risico op storende geluidshinder van de buitenomgeving. Deze extra isolatie zit onzichtbaar weggewerkt in de kast en verandert bovendien niets aan de afmetingen.

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap
No data was found

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met opbouwscreens.