Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds boven op het raam gemonteerd. Dit maakt het een uitstekende keuze voor nieuwbouwwoningen en woningen waar de ramen volledig worden vervangen.

Waarom kiezen voor opbouwrolluiken

Ontdek de mogelijkheden

Bij opbouwrolluiken wordt de rolas geïntegreerd in de gevel. Een opgerold scherm is bijgevolg onzichtbaar wat het een ideale keuze maakt als je rolluiken met een strakke look verkiest.

1824

Afwerking à la carte

Opbouwkast

Afhankelijk van de plaatsing kan u ervoor kiezen om de kast enkel zichtbaar langs de binnenkant van de woning te hebben. Dit kan enkel en alleen als u de nodige ruimte hebt boven uw raam, bijvoorbeeld wanneer u vroeger inbouwrolluiken had en deze gaat vervangen. Wanneer u deze ruimte niet heeft, kan u bij de vervanging van uw ramen kiezen voor lagere ramen waardoor de opbouwkast zichtbaar wordt van buitenaf.

Isolatie

Tot slot kunnen we een akoestische isolatie voorzien in de opbouwkast met ventilatie. Van zodra er ventilatie aan te pas komt, loopt u het risico op storende geluidshinder van de buitenomgeving. Deze extra isolatie zit onzichtbaar weggewerkt in de kast en verandert bovendien niets aan de afmetingen.

Bedieningsmogelijkheden

Opbouwrolluiken kunnen bediend worden met lint, bedrade motor of afstandbediening. Ook aandrijving via zonne-energie is mogelijk wat als voordeel geeft dat er geen kabels aan de binnenzijde aanwezig zijn.

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met opbouwrolluiken.