Houten Ramen

Waarom kiezen voor hout

Ontdek de mogelijkheden

Houten ramen zorgen voor een vertrouwd en huiselijk gevoel. Door de unieke textuur geven ze een warme uitstraling die tegelijk ook zeer ecologisch is.

Voordelen

Zoveel redenen om te kiezen voor houten ramen

Natuurlijke isolator

Houten ramen staan bekend om hun goede warmte- en vochtisolatie. Daarnaast hebben ze een sterk geluiddempend effect wat zorgt voor een aangename akoestiek in huis en minder lawaai van buiten.

Warme uitstraling

Houten ramen zorgen voor een authentieke sfeer in huis. Ze bieden ook tal van mogelijkheden. Zo kan je kiezen tussen verschillende houtsoorten met elk zijn eigen kleur, patroon en eigenschappen.

Overschilderbaar

Het grote voordeel aan hout is dat je met een likje verf een totaal andere stijl kan creƫren zonder grote werken. Je kan ze ook natuurlijk houden met vernis.

Ecologisch

In tegenstelling tot andere bouwmaterialen vergt hout weinig energie om het te verwerken. Bovendien is het van nature hernieuwbaar en een heel duurzame keuze.

Het juiste profiel

Als u vandaag voor Veka Softline 82 MD kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren.

Productfiche downloaden

VEKA Softline 82 MD

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap

Landelijke woning

Herentals

Landelijke woning

Herentals

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met PVC ramen.