Houten deuren

Waarom kiezen voor hout

Ontdek de mogelijkheden

Hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling met oneindig veel opties. Bovendien zijn houten deuren een duurzame keuze en een investering op lange termijn.

Voordelen

Zoveel redenen om te kiezen voor houten deuren

Natuurlijke isolator

Houten deuren staan bekend om hun goede warmte- en vochtisolatie. Daarnaast hebben ze een sterk geluiddempend effect wat zorgt voor een aangename akoestiek in huis en minder lawaai van buiten.

Warme uitstraling

Houten deuren zorgen voor een authentieke sfeer in huis. Ze bieden ook tal van mogelijkheden. Zo kan je kiezen tussen verschillende houtsoorten met elk zijn eigen kleur, patroon en eigenschappen.

Overschilderbaar

Het grote voordeel aan hout is dat je met een likje verf een totaal andere stijl kan creëren zonder grote werken. Je kan ze ook natuurlijk houden met vernis.

Ecologisch verantwoord

In tegenstelling tot andere bouwmaterialen vergt hout weinig energie om het te verwerken. Bovendien is het van nature hernieuwbaar en een heel duurzame keuze.

Advies nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp tool.

Keuze gemaakt?

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan.

Meranti
Afrormosia
Previous slide
Next slide

De juiste houtsoort

Deluplast biedt de volgende duurzame houtsoorten aan:

Afrormosia

Kleurloos behandeld

Afrormosia is een enorm sterke houtsoort uit Midden & West Afrika met een levensduur van meer dan 25 jaar. Dit hout heeft een mooie goudbruine kleur en laat zich goed bewerken.

Meranti

Uni- of bi-color gelakt

Meranti is een zeer robuuste houtsoort uit Zuidoost-Azië met een levensduur van meer dan 25 jaar. Dit hout heeft een diepe roodbruine kleur en is uiterst onderhoudsvriendelijk.

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap
No data was found

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met PVC ramen.