Aluminium deuren

Waarom kiezen voor aluminium

Ontdek de mogelijkheden

Ideaal als je op zoek bent naar een stevige deur met toch een strak profiel. Ze bieden heel wat keuzemogelijkheden, zijn superisolerend én duurzaam.

Voordelen

Zoveel redenen om te kiezen voor aluminium

Duurzaam

Als je kiest voor aluminium is dit een zeer ecologisch verantwoorde keuze. Het is volledig recycleerbaar zonder milieubelastend te zijn. Daarnaast is aluminium ook een perfecte thermische isolator wat zorgt voor een lager energieverbruik.

Kwalitatief hoogstaand

Het is een erg stevig materiaal dat niet wordt aangetast door temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Zo kan aluminium een lange levensduur garanderen.

Robuust

Aluminium is een zeer stevig maar toch licht materiaal dat snel geplaatst kan worden. Het sterke frame zorgt ervoor dat deuren met een groot formaat geen probleem zijn. Bovendien is het door zijn stevigheid zeer bestand tegen inbraken en onbrandbaar.

Strakker profiel

Buitendeuren en voordeuren in aluminium zorgen voor een strakke en elegante stijl. Daarnaast zijn er ook tal van keuzemogelijkheden zodat deze passen bij elk type woning.

Advies nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp tool.

Keuze gemaakt?

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan.

Masterline 8 Functioneel
Masterline 8 Hidden Vent
Slimline 38 Classic
Slimline 38 Cubic
Slimline 38 Ferro
Previous slide
Next slide

Het juiste profiel

Deluplast werkt met de profielen van Reynaers Aluminium:
een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen.

Als erkend Reynaers Installer ben je bij ons zeker van vakmanschap, service en het gebruik van de échte Reynaers Aluminium profielen van Belgische makelij.

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met aluminium deuren.