Schuifvliegenramen

Schuifvliegendeuren afkomstig uit onze productie zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Passend op elk raam of deurpartij zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat geen enkel insect uw huis of veranda kan binnendringen. Uw veranda of huis krijgt, dankzij een schuifvliegendeur, een extra dimensie. Door de onopvallendheid van een schuifvliegendeur, verdwijnt het binnen/buiten gevoel dat bij een schuifraam wel aanwezig is.

Uitvoeringen

Er is een oplossing voor ieder raam
vliegenraam

Standaard

vliegenraam

Drieslagraam

Een schuifvliegendeur in en op kader wordt gebruikt als je een drieslagraam hebt. Dit wil zeggen een raam opgedeeld in drie delen waarvan één vast een twee schuivend zijn.

vliegenraam

Ramen met rolluiken

Een dunne schuifvliegendeur wordt gebruikt als er rolluiken aan de ramen aanwezig zijn. Men kan de dunne schuifvliegendeur tussen het raam en de rolluik plaatsen als er minstens 2cm beschikbare ruimte is.

vliegenraam

Ramen met verluchtingsrooster

Een schuifvliegendeur op kader wordt gebruikt als uitvulling wanneer er een verluchtingsrooster of een ander obstakel aan het raam aanwezig is.

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met schuifvliegenramen.