Ramen & Deuren

Voorzetrolluiken

Beste Klant,

 

Jullie gezondheid, veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit.

 

Gezien de huidige preventiemaatregelen die worden opgelegd omtrent COVID-19 hebben we na veel twijfels, overleg en bezorgdheden de knoop doorgehakt en besloten om al onze werkzaamheden vanaf maandag 23/03/2020 volledig te stoppen. Echter stellen wij alles in het werk om jou als klant, in deze tijdelijke crisis, zo goed mogelijk te blijven helpen. Voor dringende zaken kan u ons contacteren per mail (info@deluplast.be).  Op ons kantoor is er een beperkte permanentie tot nader bericht. Wij proberen u steeds in het mate van het mogelijke te beantwoorden.

Deze maatregel is momenteel van kracht tot en met 5 april 2020.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip! We hopen jullie binnenkort gezond en wel terug in onze toonzaal te mogen ontvangen!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het voltallige Team Deluplast BV.

Voorzetrolluiken zijn het renovatieproduct bij uitstek. Woningen zonder rolluiken waarvan het buitenschrijnwerk niet aan vervanging toe is, kunnen dankzij het voorzetsysteem toch makkelijk van rolluiken worden voorzien.
Zo installeer je snel en efficiënt extra veiligheid.
Plaatsing gebeurt meestal op de gevel maar ook installatie in de dagopening is mogelijk, in dit geval wordt het zicht door het raam wel deels beperkt en is er minder lichtinval.
Er zijn verschillende types lamellen, verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleur van de kast, de geleiders en de onderlat wordt meestal afgestemd op de ramen. Dit maakt dat voorzetrolluiken in diverse configuraties te verkrijgen zijn en dus aanpasbaar zijn aan ieders behoefte.
De voorzetrolluiken kunnen manueel bediend worden, via lint, koord, automatische veeras of stang. Maar de trend is om rolluiken van een buismotor te voorzien. In voorzetrolluiken gebruikt WILMS enkel slimme motoren. Deze motoren zijn standaard voorzien van een obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. De motoren kunnen aangestuurd worden door een schakelaar maar kiezen voor een draadloze bediening, is kiezen voor het grootste bedieningscomfort.