Aluminium vouwwand

Waarom kiezen voor een aluminium vouwwand

Ontdek de mogelijkheden

Met een vouwoplossing voor ramen en deuren kan je tuin en terras optimaal integreren in de woning. Het biedt de mogelijkheid om de hele raampartij of een groot deel ervan volledig te openen, zodat binnen- en buitenruimte één worden. Omdat aluminium bijzonder sterk is, leent het zich ook als geen ander voor bijzondere architecturale uitdagingen waarbij er zelfs geen sprake meer is van een opstap tussen woning en terras.

Voordelen

Zoveel redenen om te kiezen voor aluminium

Duurzaam

Als je kiest voor aluminium is dit een zeer ecologisch verantwoorde keuze. Het is volledig recycleerbaar zonder milieubelastend te zijn. Daarnaast is aluminium ook een uitstekende thermische isolator wat zorgt voor een lager energieverbruik.

Kwalitatief hoogstaand

Het is een erg stevig materiaal dat niet wordt aangetast door UV-stralen, vocht en vrieskou. Het roest of rot niet en veranderd niet van vorm.Zo kan aluminium een lange levensduur garanderen.

Robuust

Aluminium is een zeer stevig maar toch licht materiaal dat snel geplaatst kan worden. Ideaal bij grote raampartijen en complexe structuren. Bovendien is het door zijn stevigheid zeer bestand tegen inbraken en onbrandbaar.

Strakker profiel

Aluminium profielen hebben een strakke en elegante uitstraling waardoor ze zeer populair zijn. Daarnaast zijn er ook tal van afwerkingsmogelijkheden zodat deze passen bij elk type woning.

Advies nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp tool.

Keuze gemaakt?

Vraag snel en eenvoudig uw offerte aan.

Afwerking

Deluplast biedt de volgende kleuren en afwerkingen aan:

Waarom kiezen voor Deluplast

Een zorgeloze ervaring!

Professionele opmeting, duidelijke offerte, vriendelijke en capabele werkmannen, mooi product, probleempje met de levering zeer snel opgelost, heel mooi resultaat. Onze complimenten!

Danielle T.
Balen
Echte vakmannen

Een foutloos parcours van offerte tot oplevering. Werkelijk aan iedereen aan te raden! Goede service met een eerlijke prijs. Zoals het altijd zou moeten zijn.

Marco Vdv.
Geel

Realisaties in de kijker

Ontdek ons vakmanschap
No data was found

Kom langs

In onze vestiging te Meerhout bekijken we samen uw project en helpt een specialist u de juiste keuze te maken.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een prijsschatting op maat voor uw project met een aluminium vouwwand.