Ramen & Deuren

Ramen en deuren

Beste Klant,

 

Jullie gezondheid, veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit.

 

Gezien de huidige preventiemaatregelen die worden opgelegd omtrent COVID-19 hebben we na veel twijfels, overleg en bezorgdheden de knoop doorgehakt en besloten om al onze werkzaamheden vanaf maandag 23/03/2020 volledig te stoppen. Echter stellen wij alles in het werk om jou als klant, in deze tijdelijke crisis, zo goed mogelijk te blijven helpen. Voor dringende zaken kan u ons contacteren per mail (info@deluplast.be).  Op ons kantoor is er een beperkte permanentie tot nader bericht. Wij proberen u steeds in het mate van het mogelijke te beantwoorden.

Deze maatregel is momenteel van kracht tot en met 5 april 2020.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip! We hopen jullie binnenkort gezond en wel terug in onze toonzaal te mogen ontvangen!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het voltallige Team Deluplast BV.

Welke profielen bieden wij aan

Wij werken enkel met de kwalitatief hoogstaande raamprofielen in PVC van 

Lees meer

Welke profielen bieden wij aan:

Deluplast werkt met de profielen van Blyweert aluminium. Een gloednieuw concept dat voldoet aan alle nieuwe eisen en reglementeringen. Een profiel dat door vakmanschap bewerkt wordt tot een klasse raam. 

Lees meer

Houten deuren staan bekend om hun goede warmte- en geluidsisolatie en voldoen dan ook aan de meest recente EPB regelgeving. Daarnaast is hout een zeer duurzaam natuurproduct, wat goed bewerkbaar is, waardoor de toepassingsmogelijkheden voor houten deuren van Deluplast oneindig zijn.

Lees meer