Ramen & Deuren

Section line

Uw garagepoort met de ruimste keuze aan types panelen

Paneelvarianten met hoge isolatiewaarde en volgens de gewenste afmetingen

Een eerste stap naar uw unieke sectionale garagepoort is de keuze van een paneelvariant. De Section Line biedt u hierin het ruimste gamma aan paneeltypes. Van stucco over vlakke panelen tot panelen met houtnerfimitatie. Deze kunnen gelakt worden in de kleur van uw dromen. Alle L-DOOR paneelvarianten hebben een dikte van 42 mm, wat de isolatiewaarde, duurzaamheid en stabiliteit ten goede komt. L-DOOR zaagt de panelen voor uw garagepoort volgens de gewenste afmetingen.

Personaliseer uw garagepoort met tal van opties in verschillende afmetingen

U gebruikt uw garage ongetwijfeld voor veel meer dan enkel het parkeren van uw wagen. Dan zijn ramen de ideale oplossing om over voldoende daglicht te beschikken. L-DOOR biedt u verschillende oplossingen aan in verschillende vormen en afmetingen, gaande van inox en metaal tot kunststof omlijstingen in combinatie met glas of acrylaat. In functie van privacy kan u kiezen voor mat of helder glas. Ook een beglaasde sectie behoort tot de mogelijkheden. Andere opties zijn een brievenbus, kattenluik of ventilatierooster.

Een loopdeur in uw garagepoort

In uw sectionale garagepoort kan een deur voorzien worden. Deze loopdeur wordt verwerkt in het vlak van uw gekozen panelen en loopt perfect mee bij het openen. Uw veiligheid wordt gegarandeerd doordat de poort niet kan in beweging komen als de loopdeur niet volledig gesloten is. Een verlaagde drempel behoort tot de mogelijkheden en verhoogt het gebruiksgemak.

Een deur als aparte toegang naast uw garagepoort

Een variant van de loopdeur is de ‘loopdeur vaste pui’. Deze bevindt zich naast de sectionale poort en wordt gescheiden door een vast paneel. Het vast paneel en de loopdeur hebben exact dezelfde uitvoering als uw nieuwe garagepoort.

Kleur naar keuze in standaardlak of structuurlak

U wenst een garagepoort in dezelfde kleur als uw ramen en deuren, of u hebt een voorkeur voor een bepaalde Ral-kleur. In ons verflabo maken wij zorgvuldig de door u gekozen kleur in standaardlak of structuurlak.

Bescherming door extra vernislaag op uw garagepoort

Is uw sectionaalpoort onderhevig aan extreme weersomstandigheden of wilt u genieten van een extra garantietermijn van 2 jaar, dan is een afwerking in Tigerfinish de ideale oplossing. Deze extra vernislaag geeft een bijkomende bescherming aan uw sectionaalpoort.

 

 

Offerte voor een sectionale poort

Contactgegevens
Poort Keuze
Geef hier de dagmaten in cm
Keuze van bediening

STUCCO

Paneeltype: ST1  (gelijnd)

STUCCO

paneeltype ST4 ( Niet gelijnd)

VLAK

paneeltype: ST2 (Gelijnd)

VLAK

Paneeltype: ST3 (Niet gelijnd)

VLAK

paneeltype: ST18 (Centraal gelijnd)