Ramen & Deuren

Nature line

Beste Klant,

 

Jullie gezondheid, veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit.

 

Gezien de huidige preventiemaatregelen die worden opgelegd omtrent COVID-19 hebben we na veel twijfels, overleg en bezorgdheden de knoop doorgehakt en besloten om al onze werkzaamheden vanaf maandag 23/03/2020 volledig te stoppen. Echter stellen wij alles in het werk om jou als klant, in deze tijdelijke crisis, zo goed mogelijk te blijven helpen. Voor dringende zaken kan u ons contacteren per mail (info@deluplast.be).  Op ons kantoor is er een beperkte permanentie tot nader bericht. Wij proberen u steeds in het mate van het mogelijke te beantwoorden.

Deze maatregel is momenteel van kracht tot en met 5 april 2020.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip! We hopen jullie binnenkort gezond en wel terug in onze toonzaal te mogen ontvangen!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het voltallige Team Deluplast BV.

Nature Line STC, de houten poort die karakter geeft aan uw woning
Houten garagepoort met authentiek karakter
Een huis, villa of gerestaureerde hoeve is veel meer dan enkel een woongelegenheid, het is de expressie van de bewoners. Daarom kiest u, ook voor uw garagepoort, voor de beste natuurlijke materialen die aansluiten bij de authenticiteit van uw woning. Om het karakter van uw woning extra in de verf te zetten, heeft L-DOOR de Nature Line STC ontwikkeld. Een volledig op maat gemaakte collectie van kwalitatieve houten poorten in landelijke stijl.

Kwalitatieve materialen
Voor uw garagepoort selecteert L-DOOR de meest kwalitatieve materialen. Bovendien is elke poort maatwerk. Uw L-DOOR adviseur begeleidt u met deskundig advies doorheen de gevarieerde mogelijkheden. Een houten sectionaalpoort, uit het gamma van de Nature Line, geeft ongetwijfeld een meerwaarde aan uw vastgoed. Een exclusieve garagepoort, voor exclusief vastgoed, of gewoon omdat u ervan houdt.

Ruim gamma aan verschillende houtsoorten
Iedereen is uniek, dus ieders smaak ook. Daarom bieden wij u exclusieve houten sectionaalpoorten aan in verschillende kwaliteitsvolle materialen zoals afzelia, afrormosia, ceder, padouk, meranti of Garant. Indien u voor een natuurlijk product kiest, is geen enkel paneel identiek, wat uw garagepoort uniek maakt.

Bescherming van uw houten poort
L-DOOR geeft uw houten sectionale garagepoort minimum één kleurloze beschermlaag, maar uiteraard kan deze ook gelakt worden in de kleur van uw dromen. Ideaal om uw nieuwe kwaliteitspoort af te stemmen op de kleur van uw ramen en deuren.

Afwerking
Uw houten sectionale garagepoort wordt ook langs de binnenzijde voorzien van een kwalitatieve afwerking.

Automatisatie
Uw houten sectionale poort wordt steeds geautomatiseerd met het oog op uw comfort. Naast het door u gekozen bedieningssysteem bestaat de mogelijkheid uw poort te bedienen met uw gsm of smartphone, waar u ook bent, zelfs in het buitenland. Bovendien is het perfect mogelijk om de besturing van uw bestaand geautomatiseerd hekwerk te integreren in de bediening van uw sectionale garagepoort.

 

Technische info over garagepoorten
 

Nature Line

 • Productfiche Nature Line STC Massief
 • Productfiche Nature Line STC Garant
 • Productfiche Nature Line STL Platohout

Railsystemen

 • Railsysteem G100/R60
 • Railsysteem G200

Motoren

 • Technische gegevens motoren
 • Voeding plaatsen voor motor

Gebruiksaanwijzingen

 • Gebruikershandleiding Residential
 • Programmatie handzender Marantec op motortype 220.2, 250.2, 252.2
 • Programmatie handzender Marantec op motortype 260, 270, 280 - 360, 370, 380
 • Programmatie Sommer Marathon
 • Programmatie Sommer Sprint

 

 

Offerte voor een sectionale poort

Contactgegevens
Poort Keuze
Geef hier de dagmaten in cm
Keuze van bediening