Ramen & Deuren

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn ook bekend als traditionele rolluiken. De as met het rolluikblad wordt in een “holle” ruimte boven het raam geplaatst, dit type rolluik kan dus enkel worden geïnstalleerd als hiervoor de nodige plaats is voorzien.
Nadien moet het rolluik van een afwerkingskast worden voorzien. De isolatiewaarde en de luchtdichtheid van de omkasting hangen dus af van de nauwkeurigheid waarmee de schrijnwerker de werken uitvoert.
Daarom dat de installatie van dit type van rolluik een minder gunstig effect heeft op het E-peil van uw woning. Tegenwoordig bestaan er ook reeds compleet afgewerkte systemen, voorgeïsoleerd en met kast combirolluiken genoemd. Ook deze combirolluiken zijn uiteraard ook bij Deluplast verkrijgbaar.

Technisch:

 • Keuze uit PVC lamellen zowel als aluminium lamellen
 • Verschillende kleurmogelijkheden (PVC en aluminium combineerbaar)
 • Onopvallend; geleiders en onderlat worden in dezelfde kleur als het raamprofiel gemoffeld.
 • Verschillende bedieningsmogelijkheden: lint - veeras - elektrisch of volledig geautomatiseerd
 • Warmte- & geluidswerend
 • prijsgunstig
 • Eenvoudig onderhoud
 • 5 jaar garantie

AUTOMATISATIE

Het is al langer de trend om rolluiken te motoriseren.
Elektrische rolluiken bedienen kan op verschillende manieren; van 1 schakelaar per rolluik, tot groep sturingen, zelfs aansluiten op een bestaand domotica systeem is een optie. Maar kiezen voor aansturing met afstandsbediening is kiezen voor de meeste vrijheid, uw rolluiken bedienen van gelijk waar in uw woning en zelfs van ver daar buiten.

Groot voordeel van dit type bediening is dan het slechts een minimum aan bekabeling nodig heeft, er hoeft enkel voeding naar de motor gebracht te worden, de motor zelf wordt via zenders bediend. 
Bovendien kan het systeem naar uw behoefte bijna ongelimiteerd uitgebreid worden met nieuwe compatibele apparaten, zoals sensoren en verschillende types van tijdsklokken. Met dit type motor wordt zelfs bediening via PC, tablet of smartphone mogelijk.

Elektrische rolluiken verhogen niet alleen het bedieningscomfort, ze verlengen ook aanzienlijk de tijd die nodig is om in een woning in te breken. In combinatie met starre verbindingen geven ze een extra weerstand tegen het optillen. Als er ook nog een tijdssturing wordt geïnstalleerd simuleert u zelfs aanwezigheid wanneer u niet thuis bent.

Hieronder een kleine greep uit een veel uitgebreider gamma:

 • Muurzenders:
  Een draadloze muurzender, geheel in de stijl van uw woning en volledig naar uw smaak. Er is keuze uit 4 verschillende touch screens en kaders in 8 verschillende kleuren
 • Handzenders:
  Eén zender per product, of verschillende producten, tegelijk bedienen met één en dezelfde zender. U kan uw producten aansturen per kamer, per verdieping, per gevel, ...
  Er bestaan verschillende types en designs, aangepast aan ieders behoefte.
 • Klokken:
  Ook klokken bestaan er zowel in muur- als handzender variant, er zijn verschillende types te gebruiken al naar gelang hun gebruiksdoeleinde. Ze simuleren niet alleen aanwezigheid, als ze efficiënt gebruikt worden helpen ze extra besparen op energiekosten.