Ramen & Deuren

Combi rolluiken

Beste Klant,

 

Jullie gezondheid, veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit.

 

Gezien de huidige preventiemaatregelen die worden opgelegd omtrent COVID-19 hebben we na veel twijfels, overleg en bezorgdheden de knoop doorgehakt en besloten om al onze werkzaamheden vanaf maandag 23/03/2020 volledig te stoppen. Echter stellen wij alles in het werk om jou als klant, in deze tijdelijke crisis, zo goed mogelijk te blijven helpen. Voor dringende zaken kan u ons contacteren per mail (info@deluplast.be).  Op ons kantoor is er een beperkte permanentie tot nader bericht. Wij proberen u steeds in het mate van het mogelijke te beantwoorden.

Deze maatregel is momenteel van kracht tot en met 5 april 2020.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip! We hopen jullie binnenkort gezond en wel terug in onze toonzaal te mogen ontvangen!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het voltallige Team Deluplast BV.

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing op de werf reeds boven op het raam bevestigd. Het adaptieprofiel en de zijdelingse bevestigingshaken zorgen voor een perfecte, solide montage.
De kast is standaard geïsoleerd en is in veschillende varianten verkrijgbaar : in de massa gekleurd, bekleefd met folie.
Wanneer u kiest voor een aluminium voorplaat en geleiders dan kan dit gemoffeld worden in elke RAL - kleur naar keuze, ook structuurlakken.
Het rolluikblad kan met een PVC lamel(voor kleinere afmetingen) of met een geïsoleerde aluminium lamel.
De kleu- ren van beide lamellen zijn op elkaar afgestemd en dus perfect in één woning te combineren. De rolluiken kunnen zowel manueel als elektrisch bediend worden.
Onze motoren regelen zelf hun eindepunten en zijn standaard voorzien van een obstakeldetectie en een vorstbeveiliging , wat de levensduur van de rolluiken aanzienlijk verhoogt.
Ook volledig geautomatiseerde systemen zijn mogelijk. De binnenplaat is makkelijk afneembaar en de isolatie simpel uit te nemen, dit maakt dat onderhouds- en herstellingswerken zeer gemakkelijk en snel kunnen uitgevoerd worden.  

De voordelen van opbouwrolluiken :

  • Eénvoudige, stabiele montage samen met raam, volledig tochtvrij
  • Tijd- en plaatsbesparend = kostenbesparend
  • Volledig wind- en waterdicht
  • Geen binnenafwerking nodig
  • Minder kans op beschadigingen
  • Extra akoestische demping
  • Voorplaat en geleiders mogelijk in aluminium
  • In de massa gekleurd, gemoffeld in elke RAL-kleur, natgelakt of bekleefd met folie
  • Verschillende bedieningsmogelijkheden